Kırmızı Aşkını Evinizde Yaşayın

Mum ışığı, nostaljik bir koku, kırmızı meyveler…

Kırmızı bir mum, aromatik çilek kokusu ve nar taneleriyle süslenmiş bir yemek masasından, kırmızı noktalı kırlentlere dek evin her köşesinde kırmızı enerjisi kullanılabilir. Kırmızı aşkını evinizde yaşayın ve odalarınıza enerji katın. Ev dekorunda genellikle yatak odası ve mutfaklarda kullanılan kırmızı tonları, her odada farklı bir çağrışım yapar. Mutfak dekorunda, iştah açıcı forma bürünürken, yatak odasında kırmızı, cinsel hazzı artırır. Arzuların rengi olarak betimlenen kırmızı, doğası gereği sıcak ve seksi bir renktir.

Siyah- Beyaz Romanlara Can Katın!

Gri, siyah, beyaz, kahverengi, lacivert yahut tek renklerde döşenmiş bir odaya minik kırmızı aksesuar eklediğinizde, enerji tamamen canlanır. Kırmızı, yaşam hücresi gibidir. Kullanıldığı her ortamda, hoşluk ve sıcaklık duygularını öne çıkarır. Kırmızı giyenlerin daha hoş göründüğü, kırmızı kullanılan markaların çok kazandığı, kırmızı bayraklıların daima en coşkulu insanlar olduğu unutulmamalıdır. Ev dekorunda birkaç detay kullanarak, evin aurasını dinamik ve aşk içeriğiyle formatlayabilirsiniz. Salon ve oturma odalarında; kırmızı pullu kırlentler, yapay çiçekler, mumluk, aksesuar ve kırmızı deri şık bir sandalye, şaheser tablo görüntüsü verecektir.

Dikkat edilmesi gereken; çocuk odalarında kırmızı rengi yoğun olarak kullanmamanız. Rahat uyumaları ve öfkeli olmamaları için yoğun kullanılmamalıdır.

Odanızı Aşk’la Tasarlayın

Yüzyıllardır aşkın rengi kırmızı olarak tanımlanıyor. Haz, duygu, etkileşim ve sıcaklık hissettirdiğinden, aşk rengi adıyla yaşıyor. Sizde, kırmızı aşkını evinizde yaşayın diye birkaç ayrıntı paylaşıyoruz. Yatak odalarında genellikle siyah ve beyaz mobilyalar kullanılır. Siyah; gizem, netlik ve fantastik duyguları yansıtırken, beyaz; sadelik, düz çizgiler ve göz-göze duygularını yansıtır. Her iki renge, kırmızı uyarlandığında, içine aşk katılmış cinsellik formuna bürünür. Kırmızı, en sıcak renk olarak; abajur, aksesuar, yatak örtüsü, halı, çiçekler veya parfüm şişeleri gibi birkaç detayla eklendiğinde, dengeli- enerjisi yüksek, sıcak bir ortam yaratır. Kırmızıyı kullanırken, abartmadan küçük ayrıntılarla uyarlayınız. Örneğin nar… Cam aksesuarı, nar tanecikleri, tablo veya porselen kırmızı bir nar 5 farklı duyguyu artırır. Kırmızısıyla duygu ve sıcaklığı sağlarken, bereket, canlılık ve yeni hücre alt bilinciyle eve inanılmaz bir enerji katar.