Fifth Harmony Fırtınası!

“Angel” farkı

Bu albüm uzun bir süre konuşulacak çünkü Camila Cabello nun ayrılığından sonra yollarına 4 kişi devam etme kararı alan Fifth Harmony, ilk kez Camila olmadan bir albüm çıkardı.

İki ay önce Gucci Mane ile yaptıkları düetle listeleri sallayan Fifth Harmony grubu, hala bu şarkıyla konuşulmaya devam edili­yor. “Dovvn” klibindeki danslarıyla büyülen kızlar bu sefer daha yavaş bir şarkıyla karşımızda. Grup, yeni albümlerini tanıtmak için bir de Angel şarkısını yayınladı. Parçanın nakaratında “Kim bir melek olduğumu söyledi?” diyen kızlar, klipte güzellikleri­yle herkesi kendine hayran bırakıyor! Şarkının sözlerinde büyük bir özgüven olduğunu da söyleyelim. “Bana baktığında ne görüyorsun? Gözlerini aç. ben senin olabileceğinden çok daha parlağım” diyen kızlar, adeta özgüven gösterisi yapıyor:)

Fifth Harmony üyeleri yem albüm­leri için çok heyecanlı. Normani, bu albümün onların büyüdüğünü ve deneyim kazandıklarını gösterdiğini açıkladı. Üstelik grup üyeleri albümdeki şarkıların birçoğunun şarkı sözlerinin yazılmasına yardım etmiş. Artık sadece şarkı söylemiyorlar aynı zamanda da yazıyorlar! Bu 10 şarkının yer aldığı albüme bayılacaksın!